Grönt i mängder.

Vädret just nu är ju helt fantastiskt. Från kyligare vårväder i början på veckan kändes det verkligen som att detta årets Kristi Himmelsfärds dag öppnade dörren för den tidiga sommarvärmen. Och nu vill man ju verkligen spendera så mycket tid som möjligt ute och andas in den friska luften som är fylld med bland annat dofter från allt grönt som blommar.

Därför blir denna fredagens inspiration tips på hur just utemiljön kan göras trevligare. Och utomhus ska det ju vara grönt, i mängder! Har man balkong och inte hus med trädgård kan lösningarna nedan göra det möjligt att fylla utemiljön med ännu mer gröna underbara ting! Enkla lösningar med armeringsjärn, lerkrukor, läderband och hyllplan gör att det inte behöver bli särskilt dyrt heller – en tripp till närmsta byggvaruhus och du kan införskaffa allt du behöver!

3b6fd79ecdd5ea4cb19be0e30995e02372260b88a226b85b72cd2eb91b8bce6e
Kruka hyllor väggAlla bilder kommer från senaste inspirationssökningen på Pinterest.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*