Hos ägarna till Fabrique i Stockholm.

När jag för någon dag sedan körde den vanliga inspirationsrundan på olika favoritplatser på nätet snubblade jag rakt på Metro Mode Home’s senaste ”Hemma Hos”-reportage. Bilderna på en helt fantastisk våning belägen på Östermalm radades upp framför mig och är verkligen inspirerande till max!

bild 4 webbild 7 web

Ägarna till våningen, som på många sätt andas Paris, har ett eget stenugnsbageri vid namn Fabrique i Stockholm.

bild 8 webbild 2 web

När bilderna rullar förbi på datorn syns det att ägarna verkligen har en känsla för detaljer. De har vågat blanda nytt, gammalt, design, och billig, färg och neutralt på ett sätt som verkligen fungerar.

bild 3 webbild 1 web

Själva beskriver de att lägenheten renoverats på ett sätt för att ta fram dess ursprungliga utseende. Att lägenheten i sig själv är fantastisk, med takhöjd, stuckatur, fiskbensparkett, spegeldörrar och paneler i kombination med ägarnas touch gör den till en dröm!

Samtliga bilder är lånade från Metro Mode Home, och får ni inte nog av bilder så kika in här för hela reportaget!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*