Höganäsgruppen på plats!

Vi har längtat – och nu har vi fått delar av beställningen från Höganäsgruppen! Vilka fina produkter, handgjorda, ursnygga och helt underbara!a a1 a2

Höganäsgruppen tillverkar och marknadsför moderna keramiska bruksföremål med fokus på form och kvalitet. Alla föremål görs för hand i Sverige och hela processen handlar om omsorgsfullt skapande. Hanskapade föremål innebär att varje sak har sitt unika uttryck, ett kvalitetssignum i sig. Guldet som används kallas polerguld och har den högsta halten äkta guld som finns på marknaden.

Heat pods på mellan bilden är fantastiska som grytunderlägg, och kan mixas i en massa olika kulörer, ett set om sex stycken och du får din helt personliga mix! Använd tre under varje gryta, låt de ligga framme på bordet som en fin detalj!

En tanke om ”Höganäsgruppen på plats!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*