Små förändringar som gör stor skillnad.

bad

I alla våra förmedlingsuppdrag så ingår det alltid en stylingkonsultation som görs innan boendet fotograferas. Vi tar aldrig med oss möbler eller så, utan vi utgår istället från den som bor där, det som redan finns i säljarens hem, det som man redan har, det som man gillar, det som är ens eget – ens hem!

Dock så finns det nästan alltid något rum som är lite svårare att fixa till än andra, ett badrum till exempel. Ett trist badrum är nästan alltid ett trist badrum, men det finns små, enkla knep som faktiskt gör att även det rummet kan se lite roligare ut. Små fix & trix som faktiskt funkar och gör att du kanske kan trivas i rummet lite till utan att behöva lägga ner en halv förmögenhet på att renovera. Små saker kan göra stor skillnad. Jag lovar. Vill du fixa till ditt eget badrum hemma (utan att bränna hela semesterkassan) så föreslår jag att du kan se över följande:

  • Skinande duschmunstycke, slang och draperistång! Småsaker kan tyckas, men det gör faktiskt betydligt mer än vad man kan tro för helheten i rummet.
  • Nytt duschdraperi. Liten investering, stor skillnad.
  • Fult golv? – Lägg in en fin matta!
    Ikea har superfina små kelimmattor som gör sig kanon i små badrum. En smart coverup på ett mindre fördelaktigt klinkergolv.
  • Nya handdukar! Extra fint till Kelimmattan är en fin Hamam badhandduk i mjuk bomull. Finns snygga att köpa till exempel HÄR!
  • Stor, pampig spegel! Litet rum betyder inte liten spegel – tvärtom, släng upp en maffig, antik guldspegel, blir SÅ fint – och finns ofta att hitta på loppisar!
  • Pimpa upp badrumsskåpet med nya handtag. Personligen så tycker jag att det mest simpla också ofta är de snyggaste. Ett enkelt läderhandtag kan ta dig långt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*