Planering, bygglov, arkitektur och sommarbyggnation…

Gamla hus har verkligen sin charm, men när det gäller att maximera yta + behov så måste jag säga att nybyggnationer absolut kan ha sina fördelar, och tänker man fritidshus/sommarstuga så är det absolut värt att kika in HÄR om du går i byggnadstankar. Här kan du få hjälp med både planering, bygglov, arkitektur, byggnation och inredning till ditt sommarhus. Byggnaderna är helt fantastiskt fina! Personliga och unika i sitt slag. Under åren har flera framgångsrika, svenska arkitekter som Anders Landström, Hans Murman, Cecilia Margen Wigow, Tham & Videgård Hansson, Thomas Sandell, John Robert Nilsson och Kjellander+Sjöberg ritat för företaget, på Sommarnöjen vet de alltså vad de sysslar med andra ord! En sida väl värt ett besök. Vara sig du ska bygga eller ej, här finns inspiration för alla.

sommarnojen

En tanke om ”Planering, bygglov, arkitektur och sommarbyggnation…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*