Posters, prints, tavlor och sånt.

Sedan förra sommaren har jag haft ett projekt hemma, att hitta pärlor och guldklimpar i form av fotografi, posters och prints att dekorera våra alldeles för vita och tomma väggar med. Jag vill skapa lite nya stilleben.

Några favoriter har jag redan i åtanke, såsom Mario Testinos fotografi i posterversion av Sienna Miller och Natalia Vodianova (ni hittar båda i vår butik på Södra Tullgatan 1 i Malmö).

Mario testino x2

Men häromdagen trillade jag över lite Köpenhamns tips här, och då blev jag påmind om en liten inredningsoas vid namn Stilleben. Butiken, som fullkomligt andas dansk design, ligger på Niels Hemmingsens Gade 3, en tvärgata till Strøget i höjd med Illum Bolighus.

Stilleben fasad

Har man inte vägarna förbi deras butik i dessa mysiga delar av centrala Köpenhamn kan man även klicka hem deras fina prints och övriga utsökta inredningsattiraljer här hemma från soffan. Prisspannet gör dessutom att det finns något för alla plånböcker!

stilleben 3
Bilder ovan är Stillebens egna.

Är man ute efter väggdekoration och traskar runt i Köpenhamn nu i dagarna kan man förutom Stilleben även besöka FINDERSKEEPERS pop-up Apartment Store No. 9 på Nørrebro, fram tills 28 juni (mer information här).

Finderskeepers popup
Finderskeepers moebe

Och varför inte haka på senaste inredningstrenden med transparenta ramar när du ändå är där? Ramarna från Moebe finns att hitta både på Stilleben och FINDERSKEEPERS.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*