Godbitar vecka 26.

Veckan som gått har ju inte bjudit på det bästa sommarvädret precis, men inför nästa vecka ser det bättre ut – håller tummarna detta stämmer! Däremot har det varit bättre inomhusväder, och vad lämpar sig då bättre än att låta vår fotograf Anna-Maria besöka nya spännande hem?

Denna veckan bjöd på stora våningar både i Lund och Malmö, genomtänkt funkis i Slottsstaden och en utsökt pärla på Gamla Väster – några godbitar är samlade i kollaget nedanför! Stora, fantastiska kök att umgås i för alla tillfällen återfanns i två av lägenheterna och det är verkligen en framtida dröm jag har! Ljusa, lite skira gardiner som löper från tak till golv blir denna veckans gemensamma nämnare!

INSPIRATION KOLLAGE v26 web

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*