Smälter av Dixons nya Melt.

De senaste åren har en viss brittisk industridesigner tagit stora delar av inredningsvärlden med storm. Hans utsökta design med eklektiska drag tar form av såväl lampor, som möbler och mindre inredningsattiraljer och återfinns idag i många av våra kunders hem (och ett urval av produkterna säljs även i vår butik!). Jag talar förstås om geniet Tom Dixon!

Den senaste innovationen från märket som lanserades nu i våras, skapad tillsammans med det svenska designkollektivet FRONT, är den nya lampan Melt, som gör att ha-begäret återigen sätts igång! Med sin oregelbundna form reflekteras och studsar ljuset och ger en dramatisk illusion av att lampan är gjord av smält glas.
lighting_190315_02-800x692
melt_gold_onmelt-cover-02

Melt erbjuder inte bara ett utseende utan två. Som släckt påminner den om sina föregångare med sin spegelfinish, men när den tänds erbjuds en helt ny genomskinlig dimension. Lampan finns i två storlekar i färgerna koppar, guld och krom och jag anar att även dessa lampor signade Tom Dixon kommer att synas en hel del framöver!

Melt 1
Alla bilder lånade från Tom Dixon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*