Inspiration vecka 28.

Det tål ju att säga att denna veckans lilla inspirationskollage helt klart har influerats av min besatthet av detaljer. Och en salig blandning blev det. För som så många andra sagt förut, det är ju verkligen detaljerna som gör det. Om det så handlar om kuddar i olika mönster och färger, om ljusstakar som bildar stilleben med andra attiraljer, böcker som travas på varann i olika kombinationer, pioner (som jag aldrig tycks få nog av), säsongens körsbär eller den gamla äppellådan som agerar sängbord – jag tröttnar aldrig helt enkelt.

Lika kul är det därför varje vecka när nya foton ramlar in efter vår fotografs besök hos våra kunder. I varje hem varierar detaljerna som träder fram och massor av inspiration till ens egna hem finns alltid att inhämta!

Veckans inspo 28 web

Fler bilder från våra kunders underbara hem hittar ni, som alltid, dels på vår hemsida och i vårt ständigt påfyllda bildarkiv!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*