Skånska smultronställen.

Nu under sommarhalvåret är det många som beger sig ner till sydligare breddgrader i form av Skåne. Skåne är fantastiskt denna tiden på året, i alla dess väderstreck, men många av oss här på kontoret har en stor kärlek till Österlen, vilket vi såklart inte är ensamma om. Och med all rätt, för det finns ju mängder av smultronställen, underbara vyer, fantastiska hus och arkitektur, och stränder som aldrig verkar ta slut och kan förgylla vilken sommardag som helst.

I helgen blir det troligtvis ett besök på Mellby Klockargård för min egen del – ett av alla smultron! Planerar att strosa runt i trädgården, ta in den fantastiska utsikten, äta gott i det inredda glashuset och njuta av atmosfären och alla fina detaljer.

mellbyklockargard_kristin-lagerqvist-2776
mellbyklockargard_kristin-lagerqvist-2943

Vill man besöka detta smultronställe mer än bara ett par timmar kan man även bo över i ett av deras åtta rum som alla är inredda med sin egna karaktär. Frukosten som serveras på morgonen sägs dessutom vara helt gudomlig!

Mellby 2 web
kerstin0671_rum2_ny-640x640
mellbyklockargard_kristin-lagerqvist-2945

De första två bilderna och den sista är lånade från Lovely Life, resterande är från Klockargården själva.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*