Funktionalistiskt och underbart.

I dagarna har vi släppt en underbar lägenhet till försäljning, belägen på Kungsgatan 27. Och jag tycker verkligen att den här lägenheten visar upp den svunna funktionalistiska eran från sin bästa sida. Att läget dessutom gör att utsikten breder ut sig över den, vid denna tid, gröna Rörsjöparken gör ju verkligen inte saken sämre.

webb30
webb37
webb17

Nyrenoverade delar som fortfarande bidrar till den där genuina känslan, väldigt smakfullt helt enkelt! Och hur fint är det inte med lampor i regnbågens färger i kontrast till de i övrigt sobra och naturliga färgvalen?

webb26
webb36

Inspiration till max enligt min mening!

Vill ni se fler bilder, eller bara få mer information om denna fantastiska lägenhet så titta in på vår hemsida, eller kontakta ansvarig mäklare Victor Jörgensen på 040-101107.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*