Smått och gott från senaste tiden.

Precis som varje sommar är vädret i fokus för många samtal och denna sommaren har vi väl inte vunnit högsta vinsten just vädermässigt. När vädret inte tillåter en att spendera hela dagarna ute i solen är det ju perfekt att passa på att ta tag i lite projekt inomhus. Varför inte måla om, möblera om eller piffa till och förändra en miljö som man har blivit alltför van vid? Är man inne på det spåret så finns det en hel uppsjö av bilder som kan inspirera i vårt stora bildarkiv. Inspirationskollaget bjuder på en del godbitar, varav vissa finns i vårt arkiv, medan andra är helt sprillans nya och bjuder på en liten sneak peek av vad som kommer tidig höst!

INSPIRATION KOLLAGE v. 30

En tanke om ”Smått och gott från senaste tiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*