En unik pärla i Rörsjöstaden.

För någon dag sedan var vår fotograf på besök i en riktig stilfull pärla i mysiga Rörsjöstaden. Och vilken lägenhet sen! Det är en otroligt fin trea på 93 kvadratmeter, belägen i ett hus från 20-talet, i en gammal butikslokal och med en grönskande innergård utanför fönstret. Varsamt och stilmedvetet renoverat med fina lösningar och tillvarataget det bästa av tidsåldern. Att de som bor där har en utsökt, stilfull smak med en verklig känsla för detaljer är det nog fler än jag som tycker – jag låter bilderna tala för sig själv!

lvardagsrum3
vardagsrum2
kok3lsovrum2

Är du intresserad av fler bilder på denna superfina lägenhet så kommer den ut till försäljning inom de närmsta dagarna, håll utkik här!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*