Inspiration à la vecka 35.

När det känns som att sensommaren tar sina sista andetag utanför fönstret kommer en känsla hos mig som är bitterljuv. Det är tråkigt att sommaren är över men många av oss känner oss nog lite förväntansfulla inför vad hösten ska innehålla. Hösten är ju trots allt en favoritårstid för många, där man får plocka fram mysiga plädar, härliga doftljus – för att inte tala om alla lager av höstkläder man får mysa runt i. Inredningsmässigt toppar verkligen mysfaktorn denna årstid och hos mig söks det ständigt nya tips inför detta, som så mycket annat.

Vårt återkommande inslag av inspiration i kollageform från de senaste fotograferingarna fylls denna veckan av detaljer i mässing (tycks aldrig bli trött på detta), möbler i fina träslag, ljus i olika former, mysigaste skrivbordsplatsen och lite annat smått och gott.

INSPIRATION KOLLAGE v35

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*