GREEN.

Om ni inte redan varit inne och kikat i vår lilla butik på Södra Tullgatan 1 i Malmö så MÅSTE ni verkligen göra det nu. Vi har fått in SÅ mycket fint, mycket saker i sköna, gröna nyanser och former. Vackra växter och gröna små fina ting kan göra vilket hem som helst varmt och levande inför höstens murriga tid. Sverige har (i mitt tycke, alldeles för) många vita hem, nu det är dags att våga lite mera! Vill du börja i liten skala så är det perfekt att börja med grönt, det funkar hur bra som helst till alla stilar och smaker. Testa dig fram, börja så smått med lite växter, krukor, textilier och ljus. Det gör sig otroligt fint till både trä och vitt. Hittade lite fina inspirationsbilder (alla från Pinterest) nedan…kanske ngt som funkar hemma hos just dig?

green

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*