Ett härligt gäng!

Jag säger ofta att det är som att ha julafton varje dag om man har butik! Det är så inspirerande med alla möten, alla härliga människor, och var och varannan dag kommer det fina produkter. Arbetsamt men så kul!

Hösten kryper närmare, en härlig tid tycker jag, och en massa fina leverantörer har jag träffat för att verkligen kunna fylla butiken med inredningsaccessoarer som känns i magen. Vårt sortiment ska verkligen kännas handplockat, och vi skulle aldrig kunna sälja något som jag inte själv gillar. Så är tanken. Nu väntar vi på en massa stilsäkra produkter, som tillsammans blir den där ultimata mixen…INSPIRATION KOLLAGE v25-26Välkomna Klong; Klippans yllefabrik, Taschen, Lovely linen, Kristina Stark med flera! Vi blir ett härligt gäng!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*