ROSA OKTOBER.

Oktober är definitivt en rosa månad! Detta året genomför Cancerfonden sin Rosa Bandet-kampanj för (imponerande!) trettonde året i rad! Så har du inte redan köpt ett band är det alltså hög tid att göra det NU! Bor du dessutom i Malmö så vill jag även passa på att tipsa om Lunchpromenaden som går av stapeln här på Torsdag den 8/10. Samling sker 12.00 på Stortorget. För mer info och anmälan klicka HÄR. (Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj genomförs varje år denna månad med syfte att finansiera cancerforskning, sprida kunskap om cancerprevention och bröstcancer samt bedriva påverkansarbete.)

rosaoktober

Men det är inte bara Cancerfonden som färgar Sverige rosa i Oktober. Färgen har även smugit sig in allt starkare i hemmen. Det är kul tycker jag, rosa är en så himla tacksam färg som faktiskt smälter in fint i de flesta miljöer och rum vare sig de är ljusa eller mörka i grunden. Vissa tycker att det kan bli lite “gulligt” med rosa detaljer, men så tycker jag faktiskt inte alls är fallet. Allt beror på vad man väljer att kombinera det med. Testa så ska du få se! Det funkar, och är SÅ fint! Vi har fått in massa fina och rosa inredningsdetaljer i butiken. Blanka porslinsburkar, kalla ljusstakar i koppar/metall, HeatPods från Höganäsgruppen, varma ullfiltar från Klippan – och sist men absolut inte minst, de rosa, fantastiska ljuslyktorna från Skultuna designade av Lara Bohinc! Börja så smått, jag lovar att du kommer älska det!

Välkomna in, men glöm först för allt i världen inte det viktigaste –
ut och köp ett rosa band, det finns att få tag på i din närmsta dagligvaruhandel!

Bilderna är alla från Pinterest.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*