Med välbekanta detaljer.

Som så många andra så är jag, och många kollegor här på Bolaget, ett stort fan av SVTs Bron. Varje söndag sitter man bänkad för att få se det senaste ur den nagelbitande thriller serien som berör Sagas utredningar i en mörk, grå och trasig Öresundsmiljö. Genom de senaste säsongerna har man fått följa med huvudpersonerna på välkända gator i Malmö och Köpenhamn, men dessutom i hus och lägenheter som varit ack så välbekanta. En del har vi bara känt igen, medan vissa har vi haft förmånen att förmedla en gång i tiden.

I den tredje säsongen av serien som sänds nu tyckte vi oss snabbt ana välbekanta detaljer i “vloggaren” Lise Friis Andersens hem. En lägenhet i ett hus som andas det bästa från funktionalismens svunna tid, och där vi nyligen sålt hela tre (!) stycken lägenheter.

Bron kollage
Bilder ovan lånade från SVTs Bron.
webb17
webb23
lsallskapsrum
webb51
ltrapphus2
Några bilder från våra försäljningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*