HAY

Alltså jag är så himla glad! Vi har med stor glädje fått HAY till butiken!!! Massa fina små notebooks finns på plats och tillsammans med lite ljust pastellfärgade tändsticksaskar, stilrena klädgalgar, smarta klämmor och ljusstakar i metall så utgör dem en fin liten färgklick i vår butik. Det bästa av allt är att detta bara är ett litet, litet mini smakprov – fler roliga produkter från märket kommer till oss inom kort. Så nu vet ni vart ni ska köpa alla Era julklappar, bra va?!

hay

KORT OM HAY: Hay grundades av Rolf Hay 2002 och lanserade sin första kollektion 2003 med Bestseller som partner. Rolfs partner, Mette Hay, gick med i företaget efter ett år. 2006 började de arbeta på sitt första accessoarkollektion. Företaget har i dag cirka 80 anställda och lever under mottot att göra riktigt bra design till humana priser. – Demokratisk design som är tillgänglig för många och håller länge, säger Rolf. Företaget samarbetar med en rad olika designers från olika länder, däribland svenska Staffan Holm, holländska Scholten & Baijings, bröderna Bouroullec från Frankrike och Stefan Diez från Tyskland. Under det decennium som gått sedan den första lanseringen har Hay gett samtida dansk design ett helt nytt ansikte. Nu storsatsar de även med det nya varumärket Wrong for Hay som ägs av Hay med Sebastian Wrong, en av grundarna av Established­­­­ & Sons, som partner.

2 tankar om ”HAY

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*