Med kärlek för soffmyset.

En av de viktigaste platserna i ett hem är ofta vardagsrummet. Ett rum som ofta agerar händelsernas centrum, vare sig det handlar om fredagsmys eller långa härliga middagar. Därför blir möblerna och detaljerna i detta rummet extra kul att satsa lite extra på, däribland en soffa som helst bör vara lika snygg som skön.

Det finns en rad designklassiker och moderna favoriter på detta området (med en prislapp därefter), för att inte glömma de stora möbelvaruhusens budgetvarianter som även de prickar rätt ibland. Men segmentet däremellan har känts tomt en tid, och det är just här som Amelia Widells nylanserade MELIMELI passar in så otroligt bra. Amelia uttrycker själv: “efter att ha jobbat med inredning i 10 år tröttnade jag på att ständigt leta efter den perfekta soffan till ett rimligt pris och tog saken i egna händer!”. Efter att ha väntat länge har nu hennes två egendesignade soffor Blanca och Luca äntligen lanserats under varumärket, vilket gör att det kliar lite extra i fingrarna hos några av oss på kontoret!

blanca_web-769x760Denna vackra skapelse, modellen Blanca i sammet, hade gärna fått flytta in hos mig i färgen Petrol!
Luca_web-751x760
Soffan i linne vid namn Luca, finns i tre olika färger!

Bilder lånade från MELIMELI. Fler bilder och tips från Amelia om just soffor hittar ni även här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*