Bobbin på Erik Dahlbergsgatan.

bobbin

För någon dag sedan så fotograferade vi en extremt mysig lägenhet på Erik Dahlbergsgatan 22 i Malmö. Alla rummen i lägenheten är kanonfint inredda, designklassiker blandas med roliga små detaljer som tillsammans ger boendet en väldigt personlig stil – det gillar vi! Jag blev naturligtvis även extra glad när såg att de som bor i lägenheten just nu även valt en kul möbel som finns att köpa i vår egna lilla butik. Den smarta förvaringspallen Bobbin som är både är designad och gjord av Malmöiten Martin Björnsson. Smart förvaring, kul inredningsdetalj och dessutom lokalproducerad– alla goda ting brukar väl vara tre?

Finns i flera färger och kostar 3 495:- styck.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*