Sätt ditt eget avtryck på kartan.

Under detta årets julklappsjakt snubblade jag av en slump över ett superbra företag som jag tänkte att jag måste tipsa om! Det är företaget Mapiful, som är startat av fyra unga killar med bas Göteborg som med sitt egna verktyg erbjuder sina kunder att själva välja vilken geografisk plats som man vill ska pryda sina väggar! Man får möjlighet att välja mellan bland annat posters i olika storlekar, format, layout och text. Allt för att göra det hela mer personligt, med en prislapp kring 500. Så om du fick lite pengar av tomten i julklapp eller helt enkelt tidigare inte hittat din favoritstad bland den uppsjö av stadsposters som finns tycker jag du ska kika in hos Mapiful. Själv klickade jag hem en karta över Montréal som julklapp och la till en personlig text till personen som fick den – vilket blev mitt i prick!

brick
mapiful
editor

Alla bilder Mapiful’s egna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*