Spegel, spegel… på golvet där!

En del av er har kanske redan sett den här grymma DIY:n tidigare, men den är väl värd att lyfta fram igen. Särskilt när det t.o.m. finns ett litet klipp från när fantastiska Hanna Wessman gjorde en egen variant i Äntligen hemma. Allt man behöver är en träbox (som kan byggas själv eller införskaffas på exempelvis IKEA), fem stycken måttbeställda spegelglas eller någon variant från närmsta möbelvaruhus och sist men inte minst speciallim som funkar med spegelglas. Det blir minst sagt en iögonfallande detalj som skapar både rymd och kan fungera funktionellt som ett litet sidobord eller liknande.

Processed with VSCOcam with a7 preset

En liknande variant på den Hanna byggde skymtade jag även hos en av våra säljare i somras, riktigt snygg även i praktiken alltså och i deras fall som sängbord!

sovrum5
sovrum2
Bilder från Hannas Room och vårt eget arkiv.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*