Det där med olika ljuspunkter.

När det kommer till ljuspunkter är dessa verkligen viktiga i dubbel bemärkelse. I hemmet är det en otrolig viktig faktor som kan avgöra om ett rum upplevs ombonat och mysigt eller ej. När det kommer till just lampor så finns det en oändlig uppsjö av olika modeller, med olika ljus, olika färger – you name it! En favorit på lamphimlen just nu är lampan Tage från Pholc. Jag och Anna skådade denna redan på Formex förra året i den gröna varianten, men i höstas hamnade den återigen i rampljuset ovanför middagsbordet i den senaste säsongen av “Så mycket bättre”. En och annan influens från Thomas Larssons lampa Lux kan man ju definitivt se – men den där Tage är allt fin den!

3IMG_0816 (kopia)

Tage1
Bilder: vår egen från Formex och produktbilder från Pholc.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*