Färg i serveringsgångarna!

2

På bara en vecka har vi haft förmånen att fotografera två lägenheter som bådadera haft helt fantastiskt fina serveringsgångar. Det är något visst med dessa utrymmena. På ett sätt är dem gamla och daterade, men ändå är dem fortfarande så sjukt välanvända och praktiska – och såklart även fina och charmiga! Att behålla originaldetaljerna är för mig SÅ viktigt. Utan dessa tappar lägenheterna ofta all sin charm, väl värt att tänka på innan ni sätter igång med allt för stora renoveringar hemma. Originalet är oftast det absolut bästa, iallafall när det gäller boenden som är byggda i början av förra sekelskiftet.  För ett par år sedan vart var och varannan serveringsgång målad i vitt, men nu ser vi allt mer att färgen börjar smyga sig på även dessa. Och visst är det bara så fint? Bilderna får tala för sig själva. Sen är det bara för er att gå hem och måla om 😉 Ljusgrått eller mattsvart, det gör detsamma, tycke och smak får bestämma. Även om jag själv tycker att båda är lika fina.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*