Penthouse med magisk utsikt.

blogg

Härom veckan fotograferade vi en våning mitt i stan, högst upp i en av stadens gamla chokladfabriker. Huset ligger precis mitt i stan, på Baltzargatan! Byggnaden har genom åren vandrat genom flera olika tidsepoker och efter djärva grepp och stor känsla för det estetiska genomfördes i början på 2005 en lyckad omstrukturering av fastigheten och byggandet av mycket läckra boenden satte fart! Och här ser ni en del av resultatet. Från de djupa fönstersmygarna, och den stora egna takterrassen, har man en magisk utsikt ut över stadens takåsar. Tänk Er en middag och helkväll här i sommar… Bilderna får tala för sig själva, det här kan man ju inte annat än älska! Fler bilder finns på vår hemsida HÄR.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*