Gästbloggare: Daniella Witte

I dag är jag så glad och stolt över att få gör mitt första gäst-blogginlägg här hos Bolaget.

För att ni ska få en liten bild av vem jag egentligen är tänkte jag i dag börja med en presentation.

Blogginlagg 1_Bild 1_Bolaget 800

Här står jag på den plats i mitt hem där jag trivs absolut bäst på under vår och sommarhalvåret. Min älskade terrass. Men nu lite om mig.

Jag är snart 38 år och har två fina pojkar tillsammans med min man som också är min bästa vän. Jag har älskat inredning och vackra miljöer ända sedan jag var barn. Min inrednings-karriär började i mitt eget flickrum som 10 år senare gav mig ett heltidsjobb på Ikea. Där fick jag den bästa skolan som inredningsdesigner.

Efter tolv år på den stora firman tog jag i tron på mig själv det stora steget att bli egen företagare. Det har gått drygt fem år sedan dess och idag jobbar jag på heltid som inredningsstylist, fotograf och bloggare. Mitt permanenta blogghem är Elle Decoration där jag också frilansar med inspirationsbilder åt magasinet.

Blogginlagg 1_Bild 2_Bolaget

Min stil privat är ganska avkopplad och har alltid varit med en naturlig förkärlek till råa och gedigna material. Man provar i bland på nya stilfenomen men jag har insett att man alltid trillar tillbaka i sitt fack. Kanske trist, men jag måste säga att det också är ganska skönt. Jag blandar gärna olika stilar men håller mig till en och samma färgskala för att ge vårt hem ett lugn.

Blogginlagg 1_Bild 3_Bolaget

Gröna växter och inslag från naturen är ett måste hemma hos mig. Jag tror jag skulle tycka att det kändes dött utan. Vi har en glasveranda, som vi njuter av att sitta i, med en stor gammaldags trädgård utanför. Så här års går jag ut var vecka och hämtar in fina grenar eller blommor till att stoppa i en fin vas. Ett enkelt och effektfullt sätt att göra det lilla extra till inredningen.

Överlag när man inreder tror jag det är viktigt att låta sig bygga en slags grundtrygghet som man förstås då och då kan krydda med lite nytt för ögat. Det viktigaste är oavsett att den speglar en själv och håller en skönt balanserad harmoni.

/Daniella

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*