Pampig paradvåning mitt i stan!

Har man koll på vår Instagram skymtade man kanske denna fantastiska godbit på Friisgatan 1 redan igår.  På detta superba läge bjuder vi in till en riktig paradvåning i en underbar fastighet som byggdes vid förra sekelskiftet. Det är med en varm känsla man möter lägenheten. Fina färgval och vackra originalgolv lägger tillsammans med stuckaturen, takhöjden och de vackra detaljerna en bra grund – det här är lätt att tycka om! De luftiga sällskapsytorna dominerar – inte minst tack vare de tre stora rummen som ligger i fil. Köket är precis som badrummet helt nyrenoverat och i absolut toppskick! Smakfulla materialval lägger en fin grund. Fräscht och snyggt. En riktigt fin sekelskiftesvåning med oslagbar charm och stadskänsla! Tre stora rum i fil, och kök som breder ut sig över hela 118 kvm.

Lägenheten kommer endast att finnas tillgänglig att kika på i våra egna kanaler. För den som är nyfiken finns hela presentationen här, ansvarig mäklare är Daniel Strömshed, 040-101105 daniel.stromshed@bo-laget.se.

Friisgatan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*