Hey Honey, I´m home!

Jag har ju glömt att berätta för er….För en tid sedan så startade vi ett samarbete med två superduktiga, Malmöbaserade stylister som tillsammans driver stylingfirman Hey Honey I´m home. De hjälper till att möblera upp, fixa till och liksom trolla med utrymmen som dels kan vara tomma, trånga, trista, eller helt enkelt bara svåra att få till.

1

Har man bott på ett ställe länge är det lätt att bli hemmablind, är man däremot nyinflyttad men av någon anledning redan känner sig redo för nästa boende, så är det ofta så att det kan kännas lite tomt, kalt och liksom ofärdigt. Oavsett hur man bor, men om man såklart går i säljtankar, så kan det alltså absolut vara en god idé att ta hjälp av en riktigt duktig stylist! Det hjälper till att få upp boendet till en ny nivå. Nya ögon, nya möbler, nya detaljer – en nytändning helt enkelt! Bilder säger alltid mer en tusen ord. Och är det något vi är måna om på Bolaget så är det våra bilder. En bild som är riktigt, riktigt bra fastnar på allas näthinnor.

3

Hos oss på Bolaget ingår det alltid en grym, och såklart gratis stylingkonsultation, men då utgår vi alltid utifrån de saker som redan finns i boendet. Är det så att man behöver tillägg, ytterligare möbler osv men känner att man liksom inte riktigt mäktar med en allt för stor uppfixning själv så kan jag varmt rekommendera Hey Honey I´m home för att få till det där lilla extra, de hjälper dig att fixa hela rum, eller bara fixa till med pynt och detaljer, inget är för stort och inget är för litet!

2

De är riktigt stilsäkra, fixar helt unika stylingar och tillgodoser verkligen den bas och grund som redan finns. Vi har redan haft turen att få jobba tillsammans med dem i flera av våra senaste objekt, min favorit ser ni på bilderna här. Stilrent, enkelt och snyggt, men samtidigt med en grym känsla för detaljer! Lägg dem på minnet alltså; Hey Honey I´m home!

4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*