Presenttips inför sommarens festligheter!

När underbara maj månad nu snart går mot sitt slut tar sköna juni vid och därmed även många av sommarens festligheter. Letar du kanske presenter till kommande examen, konfirmation eller bröllop?
Vi har valt ut våra favoriter från butiken!

Den röda tråden (eller kanske guldiga) blev klassiskt och design. Det är saker som verkligen håller genom åren, och därför väl värt att satsa på! Detta är det första gänget av två (resten kommer imorgon!) från Skultuna, Klong och Tom Dixon.

Varmt välkommen in till butiken!
Öppet måndag-fredag 11-18, och lördagar mellan 12-16.

l1
kollage1
Ljusstake Gloria från Klong (finns i två storlekar) pris 1000:-/1200:-. Champagnekylare från Skultuna, pris 1798:-. Vas Äng från Klong (finns i två storlekar och färger) pris 765:-/1200:-. Förstoringsglas från Skultuna 998:-. Ljusstake från Skultuna (finns i tre storlekar) pris 698:-/898:-/1198:-. Marmorbricka med mässingsdetalj från Tom Dixon, pris 1049:-. Armband från Skultuna, pris 698:-.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*