Grymma tips från Byggfabriken!

Ny säsong, nya färger! I Malmö är äntligen sommaren kommen och jag kan känna att dessa ljusare tider gör mig lite sugen på att måla om hemma. Går du i samma tankar? Då måste jag bara tipsa om att kolla in hos Byggfabriken. De har blivit återförsäljare av Auros ekologiska färgsortiment och säljer nu väggfärg som är helt fri från petrokemiska produkter. Färgen är helt avtorkningsbar men har ändå en matt yta med ett djup som går långt bortom plastfärgens stängda yta. Lite svårt att förklara hur, men ett rum målat med Auros väggfärg ger faktiskt en helt annan känsla, fast färgen ändå är slät och matt…kolla in bilderna nedan så förstår ni kanske lite lättare vad jag menar.

farg
Samtliga bilder har jag lånat från Auro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*