Tokig i fiolfikusar!

För ett tag sedan fotograferade vi en superfin lägenhet på Banérsgatan, där inredningen verkligen var helt klockren!  Det kanske bästa inslaget, enligt mig, var den underbara fiolfikusen som med sina stora, vackra och gröna blad verkligen skapade balans till den i övrigt neutrala och naturliga färgskalan. I förra veckan kom ett lass med små fiolfikusar till vår butik (pris 299:-) och omedelbums fick en följa med mig hem. En stor kanna vatten någon gång i veckan och lite näring på det så hoppas jag att den ska klara sig bra riktigt länge, de kan nämligen bli hur stora som helst om man har tur!

lvardagsrum2Fikus
Första bilden är vår egen, de andra har jag lånat via Pinterest

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*