Ljust, vackert och välplanerat på Osbygatan Malmö!

Nu har de nya bilderna från Osbygatan Malmö kommit. Så snart vår fotograf AnnaMaria levererar bilder från veckans olika fotograferingar är det alltid en sak jag tittar på först – detaljerna. För hur uttjatat det kan tänkas vara så ligger det så mycket sanning i det trötta uttrycket ”det ligger i detaljerna”!

Hemma hos säljarna på Osbygatan 1 är det fullt av fina, vackra och personliga detaljer – vilket verkligen att den redan så underbara lägenheten blir helt perfekt i min mening. Läs säljarnas egna svar på hur de tänkt med sin inredning och vilka deras egna favoritdetaljer är i dagens lilla reportage:

lvy

Vad var det som charmade er när ni köpte lägenheten?
Redan på visningen var det ljuset och flödet i lägenheten som fick oss på fall. Detta tillsammans med golven, de vackra listerna, burspråket, stuckaturen och de djupa fönsterkarmarna i sten som man till och med kan sitta i gjorde lägenheten perfekt för oss.

lvardagsrum4
osbygatan-malmö

Vad inspirerade er när ni inredde lägenheten?
Den sociala delen med kök-vardagsrum-matrum ville vi skulle bli optimal för härliga middagar med vänner, men även välfungerande för det vanliga vardagslunket. Ljuset och luftigheten i de rummen är verkligen fantastisk. Något som också inspirerade oss var utmaningen med att få till de genomgående sovrummen. Först hade vi ett bibliotek/kontor i vårt nuvarande sovrum, men när vår son föddes gjorde vi om vårt gamla sovrum till barnrum och flyttade in vår säng till biblioteket. Vi trodde att det skulle bli trångt men så här i efterhand blev det perfekt. Från sängen kan vi nu öppna balkongdörren på morgonen och stanna kvar, dricka kaffe och läsa tidningen. Det blir lite semesterkänsla en vanlig söndag!

kok2
lkok3

Finns det någon plats i lägenheten som ni tycker extra mycket om?
Burspråket blev en härlig plats efter att vi ställde pinnsoffan där. Där kan man sitta och titta på förbipasserande, ligga och läsa en tidning och samtidigt ha utsikt över hela den sociala delen av lägenheten. Men egentligen är nog alla platser i lägenheten lite av favoriter.

lmatbord3

Hur skulle ni beskriva er egen inredningsstil?
En neutral skandinavisk bas med mycket kärlek för detaljerna. Textilier & tavlor gör hemmet personligt och enkelt att förändra. Tidningar & böcker överallt för inspiration och avkoppling. Sen vill vi gärna ha gröna växter i varje rum. Och snittblommor varje fredag. Minst.

sovrum
lsovrum5

Vilken är favoritmöbeln eller inredningsdetaljen?
Pinnsoffan blev så bra just i burspråket. I övrigt är det alla skålar och fat som finns lite varstans i lägenheten som min pappa drejat. Och tapeten på köksön från brittiska St Jude’s.

barnrum

Vad kommer ni att sakna mest när flyttlasset går?
Känslan i lägenheten! Den är så rymlig men ändå ombonad, social men fortfarande privat. Och inte minst alla trevliga ställen i kvarteren runtomkring.

balkong

Några ord till framtida ägare?
Hoppas ni kommer älska lägenheten på Osbygatan Malmö lika mycket som vi gjort! Njut av de vackra detaljerna och ät frukost i solen på balkongen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*