En favorit från förra sommaren.

lvardagsrum3
Förra sommaren sålde vår grymma mäklare Emelie Gabrielsson en fantastiskt fin lägenhet på Döbelnsgatan i Rörsjöstaden. Det syntes på långa vägar att säljarna både hade öga och en oerhörd känsla för detaljer! Att lägenheten tidigare varit bland annat frisörsalong kunde man knappt se ett uns av, och atmosfären kändes verkligen unik och speciell. Därför var det extra kul när vi i denna månadens nummer av Elle Decoration hittade just detta fina hem, och ett väldigt fint reportage med de forna ägarna. Du hittar reportaget och deras härliga renoveringsberättelse här.

l1tidning
vardagsrum4
lvardagsrum
Den fina nivåskillnaden mellan köket och resten av lägenheten fick många av oss på kontoret på fall!
vardagsrum
lkok9
sovrum
Och alla fina detaljer! Spegelboxen på bilden har vi även tipsat om som en egen ”DIY” här.
lbarnrum
ldetalj2

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*