Sommar på Österlen.

brantevik7

Utsikten och läget är verkligen slående – en bättre plats än detta går knappast att hitta!

brantevik1

…för drygt en vecka sedan var jag med på en fotografering av ett helt fantastiskt fint hus på Österlen! Huset ligger precis vid havet och nås via en grusad liten väg en kort bit från Simrishamn. Fasaden är vitputsad och den tidiga sommarsolen skiner in fint genom spröjsade fönsterrutor. Gediget brädgolv med rejäla gamla kopparspikar och två stora, öppna eldstäder lägger en fin grund interiört. Det bästa rummet ligger längst in, öppet upp i nock och fönsterpartier från golv till tak med direkt utsikt mot havet och trädgården – svårslaget! Känslan är helt magisk, det här kan man inte annat än älska.

brantevik2

brantevik5

brantevik6

brantevik8

brantevik4

brantevik9

brantevik10

VÄLKOMNA TILL BRANTEVIK!

brantevik3
Alla bilder är såklart våra egna. Mer info om bostaden finns HÄR.

Spara

Spara

Spara

Spara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*