Älskade funkis.

funkis4

Stilren funkis – ljust och fint med rena, vackra linjer som hör sena trettiotalet till. Eric Sigfrid Persson är mannen som faktiskt står bakom flera av Malmös absolut vackraste funkisbyggnader. Interiört känns de ofta igen genom de rundade hörnen och den mjuka känsla varje rum genomsyras av. Förstås är det klassiska och gedigna material som gäller: fiskbensparkett och underbart ljusflöde från stora fönsterpartier. Serveringsgång mellan matplats och kök är inte ovanligt, och i köket är det inte sällan som originalinredningen ofta fortfarande står i gott behåll. Sitter du inne på en sån här skatt, ta för allt i världen inte bort den när du renoverar! Funkisen är gjord för att stanna, och vi njuter lika mycket varje gång så fort vi får nöjet att förmedla ett sådant speciellt objekt.

funkis6funkis3
lNYmatrumfunkis1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*