Köksinspiration på Kilian Zollsgatan.

På Kilian Zollsgatan i Malmö hittar man den här pärlan. Det finns många riktigt snygga kök. Stora som små. Gamla som nya. Men att hitta rätt för egen del vid en renovering behöver inte alltid vara så enkelt.

Ett kök som verkligen bjuder på enkelhet, elegans och klassiska materialval är det underbara köket på Kilian Zollsgatan 15B (till salu just nu). Här har man verkligen värnat om lägenhetens helheltskänsla, med anor från 50-talet, samtidigt som man fört in smakfulla moderna element. Den perfekta mixen, som verkligen blir helt rätt i just den här våningen. Jag hade mer än gärna lagat middag där alla dagar i veckan, med ett gäng nära och kära som inväntar maten över ett glas vin vid matbordet!

Collage2
Kok9
Kok4

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*