Ljust och luftigt sekelskifte – mitt i stan!

Sekelskifte mitt i stan upplevde vi igår när vi fotograferade en riktig drömvåning här i Malmö! En helt fantastisk sekelskiftesvåning där allt bara var SÅ rätt! Tre stora rum ligger i fil. Väggarna är ljusa och framhäver alla tidstypiska detaljer riktigt bra. Pampig stuckatur, imponerande takhöjd, fantastiska originalfönster och stor kakelugn är bara lite av allt fint här finns att beskåda. Mot innergården ligger kök samt ett mindre sovrum, och (snart) en stor balkong. Köket är trots sin ringa storlek mitt absoluta favoritrum, det är så fint och omsorgsfullt renoverat. Ny, platsbyggd köksinredning har ersatt originalet, men bara ett tränat öga kan se det på rak arm. Extremt genomtänkt, samtidigt som den kombinerar modern komfort med gammaldags charm på ett otroligt fin sätt. Sneak peek bilderna nedan får tala för sig själva, se och njut.

for

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*