Elegant tjugotal på Munkgatan i Malmö

Elegant tjugotal på Munkgatan i Malmö. Citytunneln, Konsthallen, Magistratsparken och Pildammsparken ligger bara ett stenkast från porten, men våningen är verkligen lugnet själv! När vår fotograf levererade bilderna föll jag direkt för stämningen, ljuset och alla fina detaljer. Serveringsgången mellan kök och hall är så otroligt charmig och med bevarade stuckaturer och vackra spegeldörrar får våningen en fin och elegant känsla. Jag har valt ut några favoritbilder från fotograferingen, kika in på hemsidan för mer info.

tjugotal på Munkgatan i Malmö
tjugotal på Munkgatan i Malmö tjugotal på Munkgatan i Malmö

Går du i sälj- eller köptankar? Du hittar din mäklare i Malmö på Södratullgatan 1 och i Lund på Klostergatan 16. Läs mer om oss och våra vackra boenden på vår hemsida. Välkommen!

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*