Malmö: Kungsgatan 30 en pärla i Rörsjöstaden.

I Malmö, på Kungsgatan 30, i ett av Rörsjöstadens absolut vackraste kvarter ligger denna otroligt fina våning. Kungsgatan 30 är en våning med stor känsla, vackra detaljer och som är alldeles alldeles underbar! När vår fotograf levererade bilderna blev jag så tagen av ljuset, färgerna och känslan.  Det märks att ägarna har en riktig fingertoppskänsla och ett kreativt sinnelag. Jag blir lite lycklig när jag ser hur genomtänkt färgerna går igenom i alla rum och bildar en riktigt behaglig atmosfär. Det känns helt rätt att våga släppa in lite vågade dova färger mot de ljusa väggarna och bryta upp lite med det ljusa och fräscha.  Jag blev superinspirerad av bilderna från denna fotografering, så självklart delar jag med mig av mina favoriter!

Kungsgatan 30

Kungsgatan 30

Kungsgatan 30

Går ni i sälj- eller köptankar hittar ni i er mäklare i Malmö på Södra Tullgatan 1 och i Lund på Klostergatan 16. Läs mer om oss och våra fantastiska objekt på vår hemsida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*