Sälja lägenhet med oss – möt vårt team

Den stora dagen har kommit. Att sälja lägenhet eller villa där ni har bott i många år är ett stort steg. När du väljer oss på Bolaget får du mycket mer än bara en mäklare – vi erbjuder ett helt team. Målet är att du ska få ett så högt pris som möjligt för din bostad.

Sälja lägenhet

Sälja lägenhet med hjälp av specialister
Vi tror att alla ska göra det man kan bäst. Därför består vårt team av mäklare, stylister, fotografer och skribenter. Fyra specialister för att sälja en bostad? Mycket kan det tyckas, men genom åren har vi sett att vi tack vare det här konceptet lyckats få betydligt högre köpesummor än våra konkurrenter på likande adresser.

Våra mäklare
Våra fastighetsmäklare fokuserar enbart på att förmedla bostäder och möta kunder. De lägger hela sin kapacitet på det som de kan bäst – att sälja bostäder. De brinner för sitt arbete och för att ge det där lilla extra som sätter guldkant på affären. I och med att de har arbetat på samma adresser i många år kan de sina områden utan och innan.

Vår stylist
Ett vackert hem ökar chansen att sälja till ett bra pris, och det är här vår duktiga stylist kommer in i bilden. Att styla tar lite extra tid, men det är värt varenda minut och lyfter fotograferingen till en helt annan nivå. Dessutom är stylingen helt kostnadsfri för dig som är väljer att sälja genom oss!

Våra fotografer
De bilder som våra fotografer levererar skulle lika väl ha kunnat vara en del av ett hemma- hos-reportage i en inredningstidning. Stor omsorg läggs på att lyfta fram ljus, färger och känslan i ett hem. Vackra bilder säljer.

Vår skribent/kommunikatör
Vår skribent/kommunikatör ser till så att all information sammanfogas, blir säljande och sprids i olika kanaler. På Bolaget arbetar bland annat på Instagram, Facebook, Pinterest, vår egen blogg och med nyhetsbrev till alla kunder.

Dags att sälja lägenhet? Vårt team hjälper dig att lyfta och sälja din bostad. Vill du veta mer? Kom in i butiken eller slå oss en signal. Vill du ta en titt på alla våra aktuella objekt? Ta en titt här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*