Lägenhet till salu Lund

Söker du en lägenhet till salu Lund? Då vill vi tipsa om den här fantastiska 2:an på Karl XI gatan 19B som vi precis fått in till försäljning.

Denna välplanerade och charmerande 20-talsvåning på 69 kvm ligger i Lunds absoluta centrum med närhet till allt man kan önska sig. På ett par minuters promenad når man Centralstationen och Lunds mysiga stadskärna. Området verkligen sjuder av liv och här återfinns restauranger, muséer, butiker, saluhall och torghandel.

Lägenhet till salu Lund

Lägenheten har två härliga rum med fin volym och mysigt kök. Den är genomgående belägen i huset med sällskapsrum mot gatan och kök och sovrum mot den lummiga gården. Takhöjden är generös och lägenheter bjuder på vackra detaljer som fina fönsternischer och mjuka trägolv. De ljusa väggarna lägger en bra grund till alla rum. Ytorna är omsorgsfullt renoverade och omhändertagna. De vackra, tidstypiska detaljerna är i behåll och i köket kombineras köksinredningen fint med serveringsskåpet i original. Det här är en riktigt härlig 1920-tals våning. Förening är dessutom stabil med mycket god ekonomi.

En stad med mycket att erbjuda
På Lunds kullerstensbelagda gator kan man nästan känna historiens vingslag. Centrum är unikt och Lunds domkyrka från 1100-talet höjer sig majestätiskt över stadens takåsar. I centrum har många av husen sitt ursprung från såväl medeltiden som sent 1900-tal. Vi på Bolaget kan Lund och är specialister på de bästa adresserna.

Lägenhet till salu Lund – vi har ännu fler objekt
Vi får hela tiden in nya objekt till salu i Lund. Du hittar dem här. Kika gärna in ofta eftersom våra bostäder brukar gå fort. Du är också välkommen att besöka vårt kontor på Klostergatan 16. Där kan våra mäklare berätta mer om allt Lund har att erbjuda i form av vackra och unika boenden.

Går du i säljtankar bokar vi självklart gärna in en gratis värdering. Genom att kombinera ett kreativ arbetssätt med gediget mäkleri kan vi erbjuda en service utöver de vanliga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*