Sälja lägenhet: tips inför fotografering och visning

Att få ett bra slutpris på försäljningen av lägenheten eller villan beror på många faktorer. Vissa kan du påverka, andra inte. Styling är en av de saker som verkligen kan höja attraktionsvärdet på ett boende. Här är våra bästa sälja lägenhet tips.

Ordet styling används ofta lite lättvindigt och handlar för en del bara om att dekorera med några nya snittblommor eller uppdukade bord med champagne och jordgubbar. För oss på Bolaget betyder en bra styling mycket mer än så. Josefin, vår egen stylist, besöker personligen alla våra nya säljare i deras hem. Besöket tar ofta en timme eller två och tillsammans med säljarna går hon noga igenom allt man bör tänka på inför fotografering och visning.

sälja lägenhet tips

1. Sälja lägenhet – tips innan fotograferingen
Allt ser annorlunda ut på bild. Under sitt besök går Josefin igenom hela hemmet och kommer med konkreta åtgärdsförslag. Det kan vara möbler som behöver flyttas eller kombineras på olika sätt eller saker som behöver tas bort.

2. Plocka, plocka, plocka
Det som ser stökigt ut i verkligheten blir ännu stökigare på bild. Var beredd på att plocka bort prylar och allt för personliga tillhörigheter. Nyfikna spekulanter kommer att öppna dina skåp och lådor, och då vill du såklart att allt ska se ordnat och fint ut. Det kan tyckas som en självklarhet att städa in i minsta detalj innan en visning, men många gånger är stressen hög och tiden knapp. Se till att avsätta tillräckligt med tid. Du vill inte att tvätthögarna ska ligga framme när visningen startar.

3. Lyft fram det personliga
Visst ska hemmet vara välstädat men det betyder inte att det ska vara opersonligt. I varje hem finns spännande detaljer som kan lyftas fram och ge den där extra känslan. Vår stylist kan det där med att hitta det lilla extra som lyfter fördelarna med just ert hem.

Den här våningen i Malmö är ett fint exempel på en lyckad styling och fotografering.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*