Magisk våning till salu på Stora Nygatan

Stora Nygatan 65 D välkomnar oss in i en härligt magisk och kreativ värld. Tvärs över Gustav Adolfs torg, via porten och över innergården når vi terassen till denna cityvåning i två plan. Här har ägarna mixat design och personlighet på det bästa av sätt. Resultatet är bländande och en våning väl värd att inspireras av!

Stora Nygatan 65 D
Stora Nygatan 65 D

Jag träffade Sophie, ägaren till detta fantastiska boende. “Mitt hem ska vara den plats där jag kan känna mig som allra mest lugn och trygg. Jag brukar pendla mellan att vilja ha det vitt, avskalat och stilrent, till att vilja ha överdådiga färger och mönster och tavlor och kaos!” Sophie berättar att hemmet har blivit en skön mix av flera influenser och stilriktningar. ” I ett hem ska man samsas med en massa olika perioder ur ens liv, och få dem att passa ihop. Barndomsminnen, grejer man ärvt och perioden när man tyckte att kitsch var det roligaste som fanns.”

Jag frågade om Sophie såg våningens potential redan när hon själv var på visning första gången. “De förra ägarna sade att de tyckte att lägenheten var svårmöblerad, men jag såg direkt när jag klev in genom dörren första gången vart alla mina möbler skulle stå!”  Och själva möbleringen berättar Sophie, har inte ändrats särskilt mycket sedan hon flyttade in. Däremot har hon gjort om en del rum för att de ska passa henne bättre.

“Jag har jobbat en del i kök, och för mig är det viktigt att snabbt och enkelt ha tillgång till det jag behöver i matlagningen, och inte hålla på och rota runt i skåp. Så i köket lät jag riva ner de övre skåpluckorna för att byta mot kakel och öppna hyllor.” Sophie berättar även att tapeten i övre hallen är densamma som den hon hade i sitt tidigare boende i Köpenhamn.

Stora Nygatan 65 DStora Nygatan 65 DStora Nygatan 65 DStora Nygatan 65 D

En av favoritplatserna i lägenheten är nedervåningen. “Det är här allt händer, det är här vi lagar mat, hänger med kompisar, kollar på film,  och har middagar.  Det är ett rum som är perfekt till att ha fest eller middagar i, det är så mingelvänligt.” Men den plats Sophie kommer sakna allra mest är den stora uteplatsen. “Där har jag fått utrymme att hålla på med mina växter och kunnat skapa en hel urban trädgård full av vipphortensior, krusbärsbuskar, pioner, tomater, örter och en massa annat. En riktigt oas mitt i staden.”

Stora Nygatan 65 D finns nu ute till försäljning hos oss på Bolaget. Här kan du se fler bilder och läsa mer om våningen. Det går såklart även fint att komma förbi vårt kontor på Södra Tullgatan 1 i Malmö eller kontakta ansvarig mäklare Per Jörgensen, 040-101101.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*