Bolaget Fastighetsförmedling – en byrå med karaktär!

Välkommen till Bolaget Fastighetsförmedling! Vi förmedlar hem med karaktär, vi har kunder med karaktär, mäklare med karaktär, stylist med karaktär och ett marknadsteam med karaktär! Byrån med karaktär!

Väljer Ni att anlita oss på Bolaget Fastighetsförmedling för Er bostadsaffär får Ni inte bara en egen mäklare till Ert förfogade, utan en hel byrå! Vi arbetar alla på flera olika plan och lägger ner mycket tid på varje enskilt objekt, allt för att maximera Er bostadsaffär.

Vårt formspråk är enkelt och stilrent och vi lägger ner stor vikt vid att hålla högsta kvalitet och service i allt vi gör. Såklart arbetar vi även mycket aktivt med sociala medier. Genom våra kanaler kan vi erbjuda förhandstitt på objekt innan de når marknaden, samt låta kunder och följare ta del av vår vardag.

Vi förespråkar högsta transparens. Här spelar inte minst våra lokaler en stor roll. I anslutning till vårt mäkleri har vi en inredningsbutik som öppnar upp dörrar för en mängd spännande kundmöten varje dag. Vår värld är fartfylld och kreativ samt fylld med omsorg och stor respekt för våra kunder. Tillsammans blir vi ett superteam och vi kan vara en byrå i toppklass – fylld med karaktär!

Välkommen att besöka oss på Södra Tullgatan 1 i Malmö eller på Klostergatan 16 i Lund. Läs mer om oss och hur vi arbetar på vår hemsida och följ oss gärna på Instagram och Facebook.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*