Glasvägg, kaxigt och kvadratsmart.

Kanske inget för den som ogillar att putsa fönster?! Men en glasvägg som rumsavdelare är klockren. 

På kort tid har vi sålt två lägenheter med galet snygga glasväggar. Och intresset har varit enormt. Det är inte bara en ypperlig lösning att avdela ett rum på, det sätter också stilen på ett skönt sätt. Den industriella känslan och det udda, ovanliga har tilltalat många.

glasvägg

 

Fler funktioner på liten yta.

Men det är inte bara kaxigt snyggt. Det blir definitivt lättare att inreda rummet när det är avdelat i mindre ytor. Att få till flera funktioner på ett bra sätt i ett stort, öppet rum är väldigt svårt. En glasvägg gör att varje kvadratmeter kan utnyttjas maximalt. Det blir lättare att få till olika känslor för rummets delar, en sällskapsyta som är social och öppen, och en mer privat, avskild känsla för t.ex sovdelen. Och med en vägg av glas behåller man ändå både ljusinsläppet och rymden. Vi gillar det. Lika mycket som våra kunder.

 

glasvägg

glasvägg

glasvägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*