Ankargatan 9 – kaxig etagevåning i Västra Hamnen

Ankargatan 9 är en härligt kaxig etagevåning belägen i M3-husen i Västra Hamnen. De nuvarande ägarna har inrett med en skön mix av mustigt trä, grönskande växter och skira färger. Ett resultat som är väl värt att låta sig inspireras utav!

Ankargatan
Ankargatan
Ankargatan

Medan nedanvåningen är utmärkt för sällskap och umgänge är ovanvåningen intim och avskild. De stora fönsterpartierna släpper in ett skönt ljus i sovrummet.

AnkargatanAnkargatan
Ankargatan 9 är verkligen ett unikt boende fyllt med skön karaktär. Läs mer om Ankargatan, och se alla bilder från våningen här.

Våningen på Ankargatan är stylad av vår duktiga stylist Josephine och flera av inredningsdetaljerna på bilderna kan ni hitta i vår fina inredningsbutik på Södra Tullgatan 1. Vi har öppet mån-fre 11-18 och lördagar 12-16. Läs mer om butiken på vår hemsida och följ oss på Instagram och Facebook för de senaste nyheterna. Varmt välkomna in till oss på Bolaget Fastighetsförmedling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*