Ljus och harmoni på Mäster Palmsgatan i hjärtat av S:t Knut

På Mäster Palmsgatan 7E råder full harmoni. Den underbara etagevåningen mitt i hjärtat på St: Knut är inredd med verklig fingertoppskänsla. De nuvarande säljarna berättar om en lägenhet som känns som ett hem som man gillar så fort man sätter foten innanför dörren! 

Mäster Palmsgatan

På andra våningen i en av Sankt Knuts vackra huslängor ligger denna härliga etagelägenhet. Inredningen är en härlig mix av retro och modernt och de många vackra fönstren, den genomgående parketten och de harmoniska färgvalen ger våningen en härligt trivsam och lugn atmosfär. Det lilla extra får Mäster Palmsgatan en trappa upp där man möts av imponerande takbjälkar och öppet upp i nock. Jag passade på att ställa några frågor till de nuvarande ägarna.

Vad är det bästa med att bo på Mäster Palmsgatan?
– Det är en fantastisk lägenhet med ljusinsläpp och grönska utanför. Ibland kan man inte sätta ord på varför, men vi känner alltid att vi kommer hem när vi sätter foten innanför dörren. Som om lägenheten och vi gillar varandra.

När vår fotograf levererade bilderna på våningen fastnade jag för de harmoniska kulörerna på bottenplan. Säljarna berättar att de valde att måla om från vitt till färg i både matsal och vardagsrum när de flyttade in. “Vi tröttnade på det ljusa fräscha och ville skapa lite mer värme. Färgen i matsalen är min favorit, den heter gråpäron och gör allt så mycket snyggare i rummet.”

Det märks att ni är intresserade av inredning, är det ni båda som är intresserade eller är någon av er drivande?
– Oj ja, det är min man som är drivande. Han har den där förmågan att omsätta inspiration till verklighet, det som egentligen skapar ett hem.

Bästa platsen i lägenheten?
–Framför kaminen på ovanvåningen. Eller min plats vid matbordet som tittar ut över stora delar av kyrkogården, det får mig att glömma bort att vi bor mitt i stan.

Vad kommer ni sakna när ni flyttar?
Oj mycket. Det stora öppna köket. Vardagsrummet där vi och barnen glömmer bort tid och rum. Möjligheten att få sova i ett stort öppet sovrum med takbjälkar, och området i sig! Härliga människor och ett restaurang- och caféutbud utöver det vanliga.

Bästa S:t Knut-tipset? 
–Det får bli ett nybakat bröd på Söderberg och Sara till frukost och lyxig takeaway-sushi från Saiko en fredagkväll.

Mäster PalmsgatanMäster PalmsgatanMäster PalmsgatanMäster PalmsgatanMäster PalmsgatanMäster Palmsgatan

Våningen på Mäster Palmsgatan 7E är till salu just nu, se alla bilder och läs mer om den charmiga lägenheten här.

Är du nyfiken på vad vi har till salu kika in på vår hemsida eller följ oss på Instagram och Facebook så kan du hålla koll på det senaste.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*