Verkstadsgatan 1 A – Magnifik våning i gråskala vid Davidshalls torg

Verkstadsgatan 1 A har något alldeles speciellt. Med en helt otrolig takhöjd och ett fantastiskt ljusflöde genom de stora fönstren är detta en våning helt i sitt eget slag. Nuvarande ägarna har inrett våningen i en skön gråskala som är väl värd att låta sig inspireras av. 

Precis runt hörnet från Davidshalls torg i ett fantastiskt hus från 1895 finns denna ståtliga våning. När vår fotograf levererade bilderna slogs jag framförallt av det härliga köket. Här är det omsorgsfullt renoverat i en stil som känns helt rätt för våningen. De varmgrå kulörerna passar oerhört fint med den helkaklade väggen, stuckaturerna och de ståtliga fönstren.

VerkstadsgatanVerkstadsgatan

Hörnrummet med sina stora fönster och vackra brädgolv är ett rum man trivs i. Här går  de gråa tonerna från köket gå igen och det hela ger ett harmoniskt och skönt intryck.

VerkstadsgatanVerkstadsgatan

I master bedroom går väggfärgen i en magisk blågrå skala. Tillsammans med ljusare gråa nyanser i tyger och interiör blir stämningen i rummet härlig.

Verkstadsgatan Verkstadsgatan

Kontrasterna mellan de ljusa kulörerna på tak och dörrar och de varmare grå på väggar och snickerier ger våningen en skönt ombonad känsla. Verkstadsgatan är ett fint exempel på hur du med hjälp av färg kan  lyfta ett rum och skapa ett personligt hem.

Verkstadsgatan 1 A kommer snart ut till försäljning, kontakta Emelie Gabrielsson, 040-101106 om Ni vill veta mer. Är du nyfiken på vad vi har till salu, kika in på vår hemsida, eller följ oss på Instagram och Facebook så får du uppdateringar kring det senaste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*