Naturligt & stilfullt hos de minsta – Barnrum att inspireras av

Rummen för våra minsta har blivit ett precis lika viktigt inredningsprojekt som våra kök och vardagsrum, och visst är det självklart att vi vill lägga energi på våra barnrum! När vår fotograf levererar bilder från våningarna vi säljer ser vi ofta härligt kreativa och vackra barnrum. Här kommer därför ett axplock ur vårt arkiv med inspiration för kanske det viktigaste rummet i våra hem!

Allt sitter i detaljerna. Med relativt enkla medel kan ett rum med vita släta väggar bli ombonat, kreativt och fyllt med karaktär. Att sätta upp en korkvägg och använda som anslagstavla för vackra saker och barnens teckningar är ett enkelt sätt att ge ett rum karaktär. Att våga måla snickerier är ett annat förhållandevis enkelt knep som kan lyfta ett rum rejält. Eller varför inte satsa på en snygg väggdekoration!

Ännu enklare är att satsa på de små detaljerna. När man som oss tittar på en mängd bilder varje vecka från olika hem blir det tydligt att ett rum som har satsat på få men välvalda detaljer blir mer harmoniskt. Än när allt för mycket ska trängas på liten yta. Speciellt blir detta tydligt i ett barnrum! Satsa på bra förvaring och välj leksaker och inredning med omsorg. Att plocka undan en del av barnens saker, byta ut och sedan plocka fram igen är kul både för barn och föräldrar!

 

BarnrumBarnrumBarnrum Barnrum Barnrum

 

Självklart hart vi valt ut några favoriter till rummen för de minsta till vår butik! Inom kort får vi in flera nyheter, allt från plädar till affischer och vackra detaljer. Välkommen in till vår butik på Södra Tullgatan 1 i Malmö och hitta dina favoriter.

Kolla in vad vi har till salu just nu, och följ oss på Instagram och Facebook så kan du ha koll på det absolut senaste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*